Opslaglocaties

Nederland


De opslag van edelmetaal in Nederland bevindt zich bij Smart Safe Company (voorheen RCCS Waardetransport) in Waddinxveen. Deze opslaglocatie heeft het hoogste veiligheidsniveau; K10 welke alleen vergelijkbaar is met die van de Nederlandsche Bank (DNB).

Smart Safe Company is een zeer ervaren bedrijf in cashmanagement en bedient in Nederland vrijwel alle grote retailers. Begin 2019 heeft Smart Safe Company de activiteiten van Secur Cash overgenomen.

Zwitserland

De opslag van het edelmetaal in Zwitserland is ondergebracht bij Loomis in Zürich. Loomis is marktleider in Zwitserland op het gebied van waarde transport en –opslag.

Loomis is dè speler op het gebied van de cash handling industrie. Het internationale netwerk van Loomis omvat meer dan 400 operationele locaties. De opslagfaciliteit waar AunexumSafe haar edelmetaal heeft ondergebracht bevindt zich bij de luchthaven in Zürich en is één van de grootste en veiligste opslaglocaties ter wereld.

Singapore

De opslag van het edelmetaal in Singapore is ook ondergebracht bij Loomis. De opslagfaciliteit (Le Freeport) waar AunexumSafe haar edelmetaal heeft ondergebracht bevindt zich bij de luchthaven in Singapore.

Le Freeport, voorheen bekend als Singapore Freeport, is een streng beveiligde opslagfaciliteit. Net zoals de opslaglocatie in Zwitserland is het één van de grootste en veiligste opslaglocaties ter wereld.