Opslaglocaties

Nederland


De opslag van edelmetaal in Nederland bevindt zich bij RCCS in Waddinxveen. Deze opslaglocatie heeft het hoogste veiligheidsniveau; K10 welke alleen vergelijkbaar is met die van de Nederlandsche Bank (DNB).

RCCS is een jong bedrijf maar vindt zijn basis in een ongekende ervaring in cashmanagement. RCCS is een initiatief van Fred Rensenbrink, die meer dan dertig jaar in de bedrijfstak actief is, onder meer als directeur van het bekendste geld- en waardetransportbedrijf in Nederland. RCCS creëert vernieuwende end-to-end-oplossingen waardoor veilig werken met cash binnen ieders bereik komt. RCCS voert onder meer het cashmanagement van (onderdelen van) grote winkelketens.

Zwitserland

De opslag van het edelmetaal in Zwitserland is ondergebracht bij Loomis in Zürich. Loomis is marktleider in Zwitserland op het gebied van waarde transport en –opslag.

Loomis is dè speler op het gebied van de cash handling industrie. Het internationale netwerk van Loomis omvat meer dan 400 operationele locaties. De opslagfaciliteit waar AunexumSafe haar edelmetaal heeft ondergebracht bevindt zich bij de luchthaven in Zürich en is een van de grootste en velligste opslaglocaties ter wereld.